Over Harrie

Waarom kan je op Buy From Harrie enkel simpele stroopwafels kopen met cryptocurrency?

Je kunt je beter afvragen, waarom niet? Het idee achter Bitcoin, Litecoin, Monero of andere crypto is niet om het te houden als investering, maar om te gebruiken als betaalmiddel. Laten we eerlijk zijn: er zijn maar weinig partijen die überhaupt de mogelijkheid bieden om met digitale munten te betalen. En laten eerlijk naar onszelf zijn: wat is de reden dat jij crypto bezit?

We beginnen klein: Stroopwafels.

Eet stroopwafels, betaal met crypto

Zit jij als early adaptor in crypto, want “I’m here for the tech” of hoop je stiekem dat CoinMarketCap de komende maanden groene cijfers laat zien zodat je binnenkort je crypto weer kunt inwisselen voor euro’s en dollars?

Met de verkoop van stroopwafels zal een vervroegd pensioen er niet inzitten, zie Buy From Harrie als een sociaal experiment.

Satoshi’s en stroopwafels

Harrie is een konijn. En wat voor een. Harrie kreeg zijn eerste stroopwafel(kruimel) in 2015 en zijn eerste Satoshi in 2016. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij stroopwafel(kruimel)s en die liefde voor het snoepgoed wil hij graag met de mensheid delen.

Harrie accepteert enkel cryptocurrencies. De reden is simpel: cryptocurrency = virtuele valuta = bedoeld om mee te betalen. Hooi en stro zijn duur en de Satoshi’s groeien Harrie niet op de rug, vandaar dat hij de sats graag verzameld om een probleemloos leven op te bouwen.

Op dit moment kan je koekhappen via meerdere soorten crypto’s, waaronder Bitcoin (LND en ‘normaal’), Litecoin en Monero.

In de toekomst wil Harrie meer dingen verkopen via Buy From Harrie. Heb je ideeën, deel ze.

Statistieken

  • 05/2019
    • Opgericht
    • Aantal stroopwafelklanten: 2